Maritim Hotel Dresden

Dresden Erlweinspeicher renoviert
Dresden erlweinspeicher hotelDresden-Erlweinspeicher-night

Het Maritim Hotel Erlweinspeicher bevindt zich aan de oevers van de Elbe op slechts enkele minuten lopen van het absolute centrum van Dresden.

Het Maritim Hotel Dresden

Dit hotel heeft een goede locatie en biedt haar gasten een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo is er een wellness ruimte met een zwembad, stoombad en Finse sauna. Verder kunt u sporten in de fitnessruimte en zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor feeste, partijen en zakelijke evenementen.

Iets wat bij binnenkomst direct in het oog springt is de grote lobby met een zeer lichte en hoge foyer. Door de ramen in het dak ontstaat een enorme met licht gevulde ruimte.

De kamers van het hotel hebben allen grote ramen en bieden een mooi en wijds uitzicht over de stad en de Elbe. Op uw kamer heeft u gratis internet, een grote TV en climate control.

Het Maritim Hotel in Dresden heeft verder een eigen restaurant waar u voor het ontbijt en het diner terecht kunt. In de hotelbar kunt u genieten van uw favoriete drankje. Dit dikwijls onder het genot van live muziek of een live uitzending van de belangrijkste sportwedstrijden.

Dresden Erlweinspeicher renoviert
Dresden erlweinspeicher hotel
Dresden-Erlweinspeicher-night

Maritim-Erlweinspeicher2