Bellevue Hotel Dresden

Dresden mit Frauenkirche (10566277665)
DD-Hotel BellevueDresden vom Oben gesehen. Blick von der Frauenkirche...IMG 5195BE
Dresden

Het Bilderberg Bellevue Hotel is al jaren een luxe verblijf in Dresden. Dit moderne en chique hotel huist in een statig barok gebouw en heeft een geweldige uitstraling en allure. Het Bellevue hotel ligt direct aan de oevers van de Elbe en midden in het Bellevuepark. U heeft daarbij vanuit vrijwel elk vertrek een prachtig uitzicht over de oude binnenstad, het park en/of de rivier!

Bilderberg Bellevue Hotel Dresden

Voor een fantastische stedentrip naar Dresden kun je met een verblijf in het Bellevue je beleving helemaal compleet maken. Dit hotel heeft niet alleen een geweldige uitstraling en een echte toplocatie in het midden van de stad, je vindt hier ook alle faciliteiten die je nodig hebt.

Zo zijn er restaurants is er een gezellige hotelbar, een wellnessruimte, zwembad en fitnessruimte. Voor de zakelijke gast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het houden van besprekingen en presentaties.

De diverse soorten kamers en suites van het hotel zijn stuk voor stuk stijlvol en modern ingericht, hebben een ruime badkamer en zijn voorzien van climate control, gratis WiFi en een grote Flat Screen TV.

Dresden mit Frauenkirche (10566277665)
DD-Hotel Bellevue
Dresden vom Oben gesehen. Blick von der Frauenkirche...IMG 5195BE

Toplocatie in het centrum van Dresden

Direct naast het hotel vind u het museum voor volkskunde. Via de prachtige Augustusbrücke bereikt u de andere kant van het water. Aan deze oever, praktisch tegenover het hotel, ligt de Hofkirche en het Semperoper, het operagebouw. Andere bezienswaardigheden bereik je binnen enkele minuten lopen. Je verblijft dus in een top hotel op een top locatie!